Odbojkašice bez plasmana na EP

Odbojkašice bez plasmana na EP

Ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore poražena je danas u Nitri od Finske 3:1 (25:22, 22:25, 16:25 i 22:25), u drugom kolu drugog runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Crnogorske odbojkašice tim porazom, drugim na turniru, ukupno četvrtim u kvalifikacijama, ostali su bez šansi za plasman na Evropsko prvenstvo.

Crna Gora sjutra u posljednjem kolu, u 17 sati i 30 minuta, igraće protiv Kosova.

Mjesto na šampionatu Starog kontinenta, osim domaćina i osam najuspješnijih selekcija sa EP 2019. godine, imaće po dvije prvoplasirane reprezentacije iz svih šest kvalifikacionih grupa.

Evropsko prvenstvo za odbojkašice biće odigrano od 18. avgusta do 4. septembra u Beogradu (Srbija), Plovdivu (Bugarska), Zadru (Hrvatska) i Kluž-Napoki (Rumunija).

Mečevi za medalje biće odigrani u Beogradu.

MINA

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.