Crvena zvezda uručila otkaz Ivanoviću
DUŠKO IVANOVIĆ/ -FOTO: ABA

Crvena zvezda uručila otkaz Ivanoviću

Duško Ivanović nije više trener košarkaša Crvene zvezde.

Nakon trećeg vezanog poraza u Evroligi, sinoć protiv Virtusa u Bolonji, uprava "crveno-belih" se odlučila na ovaj korak.

"KK Crvena zvezda Meridianbet obavještava javnost da Duško Ivanović više nije prvi trener našeg seniorskog tima. Klub se ovom prilikom još jednom zahvaljuje Dušku Ivanoviću na svemu što smo zajedno učinili u prethodnom periodu, ogromnom radu i trudu koji je uložio, načinu na koji je predstavljao klub kao trener prvog tima i želi mu mnogo zdravlja i uspjeha u narednom periodu i na novom profesionalnom izazovu", stoji u kratkom saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana. 

Ivanović je na klupu Crvene zvezde došao prošle godine, kada su "crveno-beli", takođe, loše startovali u Evroligi pod vođstvom Vladimira Jovanovića i poslije sedam kola imali skor 1-6, uz šokantni poraz od Zadra u ‘‘Pioniru‘‘ u ABA ligi.

Odmah je uspio da preporodi ekipu koja je ušla u seriju pobjeda, a kasnije osvojila Kup Radivoja Koraća i titulu prtvaka Srbije.

Ipak, nije uspio da izbori plasman u Top 8 Evrolige, a zatim ni da odbrani titulu u ABA ligi.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.