Scenaristi otkrili prvu scenu pete sezone popularne serije
Stranger Things

Scenaristi otkrili prvu scenu pete sezone popularne serije "Stranger Things"

Poslednja epizoda četvrte sezone serije "Stranger Things" čini se kao da je bila predaleko, pa su scenaristi serije vjerovatno baš iz tog razloga riješili da svim fanovima daju mali tizer i pokažu djelić predstojeće, pete sezone.

Oni su na društvenoj mreži X objavili uvodnu scenu kojom počinje peta sezona.

"Sezona 5. Poglavlje 1. Scena 1. Zvuk hladnog vjetra. Zavijanje stabala. I… Dječiji glas. Pjeva poznatu pjesmu", piše u objavi.

Ova objava je podstakla brojna nagađanja o tome čiji je dječiji glas, kao i o tome gde se scena odvija i šta se tačno događa. Dok su jedni nagađali, drugi su bili jako nezadovoljni manjkom informacija i držanjem u neizvjesnosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.