Sjajne vijesti za Bilbao, Niko Vilijams produžio ugovor

Sjajne vijesti za Bilbao, Niko Vilijams produžio ugovor

Atletik Bilbao je upravo objavio jednu od najvažnijih informacija za klub. Niko Vilijams je produžio ugovor na još tri sezone, do 30. juna 2027.

Timovi poput Aston Vile predvođene Unai Emerijem ili Barselone željeli su da angažuju Nika koji je veoma poželjan fudbaler za svaki veliki klub.

Igrao je na Svjetskom prvenstvu u Kataru i stalni je igrač Luisa de la Fuentea u španskom timu, gdje je bio odlučujući igrač u važnim mečevima.

„Crveno-bijeli klub je na tri godine obnovio ugovor sa fudbalerom za kojim su žudjeli veoma moćni klubovi u Evropi. Međutim, Niko Vilijams je odlučio da nastavi da stvara istoriju u Atletik klubu zajedno sa bratom Injakijem i ostalim saigračima. Stigao je prije deceniju, i činio je čvrste korake dok nije postao osnovni stub u prvom timu“, proučio Atletik.

Izvor:AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.