Dojave o navodno postavljenim bombama prekinule nastavu u pet podgoričkih škola

Dojave o navodno postavljenim bombama prekinule nastavu u pet podgoričkih škola

Nastava u više osnovnih škola u Podgorici prekinuta je zbog dojava o navodno postavljenim eksplozivnim napravama.

Zbog dojava nastava je prekinuta u školama "Maksim Gorki", "Radojica Perović", "Pavle Rovinski", "Sutjeska" i "Marko Miljanov".

"Uprave škola su odmah obavijestile policiju, učenici, nastavnici i vannastavno osoblje su evakuisani a policijske ekipe su već na terenu, vrši se provjera prostorija. Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija je u stalnoj komunikaciji sa Upravom policije i CB Podgoroca i blagovremeno ćemo obavještavati javnost o svemu. Preporuka Ministarstva obrazovno-vaspitnim ustanovama je da u najkraćem roku organizuju onlajn nastavu za sve učenike", saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija.

Nastava u OŠ "Maksim Gorki" nije održana juče jer su đaci vraćeni kući zbog prijetnje o navodno postavljenoj eksplozivnoj napravi u toj školi.

Školi je prijavljeno da je postavljena eksplozivna naprava.

Izvor Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.