Žakelj: Očekujem reakciju, zahtijevam borbu

Žakelj: Očekujem reakciju, zahtijevam borbu

Košarkaši Budućnost Volija igraće sjutra u Podgorici protiv Kluža utakmicu 13. kola B grupe Eurokupa.

U podgoričkom timu nakon svega što se desilo očekuju od svvojih igrača da odreaguju nakon loših rezultata.

Upravo taj stav ima i trener Andrej Žakelj.

“Moje očekivanje, a vjerovatno i svih ostalih je neka reakcija. Nakon posljednje utakmice sam rekao da je ono što želim i zahtijevam borba i tu nemamo ništa da se krijemo iza nekakvih alibija već moramo da pokažemo reakciju”, kazao je slovenački trener.

Rumunski tim u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvario je osam pobjeda i ima tri više od rivala.

Dobio je i prvi međusobni duel pred svojim navijačima 89:74.

Žakelj je svjestan koliko je važan ali i težak meč pred njegovim izabranicima.

“Još jedna bitna utakmica, kao i svaka u Evrokupu, posebno ako želimo u plej-of. Kluž je stvarno dobar tim – pri vrhu su grupe, igraju odlično, atletska su ekipa, igraju brzo, sa vrlo dobrom i agresivnom odbranom. Svakako nas očekuje težak meč, ali ako želimo da razmišljamo o pobjedi moramo da budemo bolji, pogotovo u pristupu i koncentraciji. Moramo i da nađemo način da se „vratimo“ kako bismo dobili samopouzdanje i energiju i to se nadam da vidim već u prvom meču”, kazao je trener KK Budućnosti Voli.

 

Izvor: KK Budućnost Voli

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.