Budućnost Voli zove navijače: Besplatan ulaz na utakmicu u znak sjećanja na našeg Miloja

Budućnost Voli zove navijače: Besplatan ulaz na utakmicu u znak sjećanja na našeg Miloja

Košarkaški klub Budućnost Voli pozvao je navijače na utakmicu Evrokupa protiv Ulma na kojoj će se “plavi” oprostiti od preminulog Dejana Milojevića.

“Ulaz na utakmicu je besplatan za sve navijače, dok će vlasnici sezonskih karata imati prvenstvo da sjednu na svoja mjesta. Na utakmicu se ulazi bez karata.

Svi u Moraču u utorak u znak sjećanja na bivšeg kapitena, trenera i legendu našeg kluba. Za Miloja”, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Dejan Milojević preminuo je prije tri dana u Solt Lejk Sitiju, od posljedica srčanog udara.

Budućnost Voli će protiv Ulma igrati u utorak od 19 sati u dvorani “Morača”.

Meč ima veliki značaj i neophodna je pobjeda, kako bi naš tim ostao u trci za plasman u nokaut fazu Evrokupa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.