OVO JE VELIKA SRAMOTA - IZVINJAVAM SE SVIM NAVIJAČIMA PARTIZANA! Obradović DEPRIMIRAN: Preuzimam odgovornost, moram da se zapitam

OVO JE VELIKA SRAMOTA - IZVINJAVAM SE SVIM NAVIJAČIMA PARTIZANA! Obradović DEPRIMIRAN: Preuzimam odgovornost, moram da se zapitam

Trener Partizana Željko Obradović bio je ekstremno razočaran izdanjem svojih izabranika.

Košarkaši Partizana poraženi su od Splita u utakmici 19. kola ABA lige rezultatom 67:74

Trener Partizana Željko Obradović bio je ekstremno razočaran izdanjem svojih izabranika.

 

"Čestitam ekipi Splita, igrali su neuporedivo bolje od nas i zaslužili apsolutno da pobjede ovaj meč. Izvinjavam se svim ljudima koji su došli u salu. Preuzeću odgovornost, treba da se zapitam o čemu se ovde radi" pričao je tihim glasom Obradović.

Potom je trener crno-bijelih dodao još dvije rečenice...

"Razmišljao sam da odmorim neke igrače kao Pantera i Doužera. Još jednom izvinjenje navijačima Partizana, ovo je velika sramota", rekao je vidno deprimirani Željko Obradović.

Nije bilo pitanja i konferencija se završila poslije svega jednog minuta.

                                                                                                                                               Izvor: Kurir

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.