Opština Pljevlja će ipak pomoći Rudaru i spasiti ga gašenja

Opština Pljevlja će ipak pomoći Rudaru i spasiti ga gašenja

Gospodin Radanović sa svojim timom odlično vodi klub, za svega pola godine dug koji je iznosio preko pola miliona eura je upolovljen – kazao je predsjednik Opštine Pljevlja dr Dario Vraneš

Shvatajući značaj FK Rudar za našu Opštinu,omladinu i sportiste kao i tadiciju koju baštini punih 104 godine, Opština Pljevlja će naći model da finansijski pomogne FK Rudar i spasi ga od gašenja. To je danas nakon sastanka sa prvim čovjekom kluba Milošem Radanovićem saopštio dr Dario Vraneš, predsjednik Opštine Pljevlja.

-Ohrabruje nas činjenica da novo rukovodstvo FK Rudar na čelu sa Milošem Radanovićem ulaže maksimalan trud i energiju da spasi od gašenja naš fudbalski klub koji je u neku ruku i brend našeg grada. Ne smijemo dozvoliti da se FK Rudar ugasi. Gospodin Radanović sa svojim timom odlično vodi klub, za svega pola godine dug koji je iznosio preko pola miliona eura je upolovljen. Nastavićemo shodno svojim mogućnostima da pomažemo FK Rudar, vjerujemo da će nova uprava nastaviti uspješno upravljanje i da se neće ponavljati greške iz prošlosti neracionalnog trošenja novca – istakao je Vraneš, a prenosi PV Portal.

Izvor:PV PORTAL

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.