Pešić priželjkuje lični rekord

Pešić priželjkuje lični rekord

Crnogorski atletičar Darko Pešić nastupiće danas u Glazgovu na 19. Dvoranskom prvenstvu svijeta. Šampionat u Glazgovu počeo je juče i okupio je 651 atletičara iz 133 države svijeta, koji će se takmičiti u 26 disciplina.

Pešić će se takmičiti u trci na 60 metara sa preponama.

Pešić će biti jedini predstavnik Crne Gore na šampionatu, nakon što je Marija Vuković zbog povrede i operacije stopala bila primorana da odustane.

– Spreman sam i nadam se dobrom nastupu. Glavni cilj mi je da budem na granici od osam sekundi, a s obzirom na to da sam ove godine imao problema sa nekim povredama, ako bih uspio da istrčim ispod 8,12 sekundi, koliko je bio najbolji sezonski rezultat, to bi bilo odlično. Ali, nije isto trčati prepone sa specijalcima iz prostog razloga što su oni definitivno mnogo brži i imaju više iskustva. Što se mene tiče, ide mi na ruku da je takmičenje u 10 ujutro, a svaki višebojac se na to adaptirao – kazao je za Pobjedu Darko Pešić, koji odmah nakon takmičenja u Glazgovu kreće u pripreme za desetoboj.

Trka na 60 metara prepone po rasporedu je danas, sa početkom u 11.10 časova.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.