Glumica Šenon Doerti odlučila da rasproda i pokloni svoje stvari
(Foto: Instagram)

Glumica Šenon Doerti odlučila da rasproda i pokloni svoje stvari

Glumica Šenon Doerti, koja ima rak u četvrtom stadijumu, odlučila je da prije smrti proda većinu stvari koje posjeduje jer ne želi da svojoj majci dodatno otežava ovaj process.

"Moja majka mi je prioritet. Znam da će joj biti teško ako umrem prije nje. Zbog toga hoću da joj druge stvari budu mnogo lakše. Ne želim da ima gomilu stvari kojima se mora baviti. Neću da ima četiri garaže pune namještaja", započela je. Dodala je kako je počela poklanjati i prodavati svoje stvari koje je godinama skupljala. Nedavno je bila na imanju na Tenesiju, a proces pakovanja joj je teško pao. Takođe joj je bila želja da na ovo imanje dovede konje koje su napustili njihovi vlasnici. "Pakovala sam se i počela plakati. Osjećala sam se kao da odustajem od svog sna. Da li je to značilo da odustajem od života?", navela je ona, prenosi Klix..

Dodala je da je shvatila da joj materijalne stvari ne donose toliko radosti koliko joj donosi stvaranje uspomena s majkom i voljenima.

"S obzirom na to da zarađujem tako što sada prodajem stvari, mogu više putovati i stvarati nove uspomene s ljudima koje volim", rekla je glumica.

Rak dojke joj je dijagnostikovan 2015. U remisiju je ušla 2017. Rak joj se vratio dvije godine kasnije u četvrtom stadijumu. Nakon toga je otkrila da joj se proširio na mozak i kosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.