Huter: Ivanović da se izvini što je saopštio neistinu, namjerno doveo građane u zabludu, i pokušao da minimizira Mandićeve i Dodikove provokacije

Juče je javnosti predočena protestna nota Federacije BiH povodom posjete Milorada Dodika, za koju je ministar vanjskih poslova Filip Ivanović tvrdio da ne postoji. Imajući u vidu ideološko opredjeljenje ministra koje je veoma jasno pokazao kada nam je svojevremeno u kolumnama tumačio zašto “NATO nije naš interes“, jučerašnji pokušaj manipulisanja javnošću nas navodi da je ministar Ivanović sa visine svog ega htio da relativizuje štetu koju je učinila privatna Dodikova posjeta crnogorskom Parlamentu, kazao je Oskar Huter poslanik Demokratske partije socijalista u Skupštini Crne Gore.

“Drugi motiv ministra da sakrije protestnu notu, vidimo u veoma intenzivnim naporima PES-a da se političkom korupcijom i podilaženjem Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću obezbijedi što duži opstanak Vlade, po svaku cijenu“, naveo je Huter.

Izrazio je očekivanje da se ministar Filip Ivanović izvini javnosti što je saopštio neistinu, namjerno doveo građane u zabludu, i pokušao da sakrije kakve je posljedice po ugled države proizveo pokušaj Milorada Dodika i Andrije Mandića, da pokvare odnose Crne Gore sa Federacijom BiH.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.