Opštinski odbor DPS Budva usvojio izbornu listu

Opštinski odbor DPS Budva usvojio izbornu listu

Opštinski odbor DPS Budva usvojio je pobjedničku izbornu listu ,,Budva može bolje!” Nikola Milović, koja će nastupiti na predstojećim lokalnim izborima 26. maja, saopšteno je iz te partije.

Kako navode u saopštenju dostavljenom medijima, Budva se nalazi u političkoj krizi koja je rezultirala haosom, anarhijom i zaustavljanjem razvoja. Poručuju da je vrijeme za promjene.

"Želimo da Budva bude grad prepoznat po ljepoti i snazi stvaranja pozitivnog doživljaja, grad koji kreira, stvara i predstavlja turistički brend Crne Gore. Grad koji će biti prepoznat po efikasnom upravljanju i kvalitetu pruženih usluga građanima, turistima i privredi", istakli su iz budvanskog DPS-a.

Zato, poručuju da je Budvi hitno potrebna jasna strategija razvoja.

"To je jedino moguće uz ozbiljnu politiku i ozbiljne ljude! Upravo je takva lista koju Demokratska partija socijalista nudi za predstojeće izbore, jer Budva može i mora bolje", naveli su oni. 

Listu ,,Budva može bolje” Nikola Milović čine:

1. Prof. dr Nikola Milović
2. Milan Tičić
3. Igor Gluščević
4. Ivana Lazović
5. Mr Lazar Vujačić
6. Blažo Pima
7. Saša Samardžić
8. Marija Jovićević
9. Milan Zec
10. Ivan Vučetić
11. Blažo Mitrović
12. Andrea Radulović
13. Dejan Anđušić
14. Boško Andrić
15. Igor Perović
16. Jovana Rabrenović
17. Miloš Krivokapić
18. Igor Bajković
19. Milorad Radunović
20. Jovana Raspopović
21. Miloš Simović
22. Andrija Kasom
23. Naim Feratović
24. Svetlana Ceca Svrkota
25. Petar Miković
26. Tamara Šćekić
27. Marko Pribilović
28. Kristina Vojvodić
29. Martina Iličković
30. Balša Polović
31. Branka Žigić
32. Boris Rafailović
33. Vido Markićević

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.