Mandić dočekao predsjednicu Narodne skupštine Azerbejdžana, poželio joj da se osjeća kao kod kuće

Mandić dočekao predsjednicu Narodne skupštine Azerbejdžana, poželio joj da se osjeća kao kod kuće

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić dočekao je danas na podgoričkom aerodromu Sahibu Gafarovu, predsjednicu Narodne skupštine Azerbejdžana, koja narednih dana na poziv predsjednika Mandića boravi u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori.

Mandić je iskazao dobrodošlicu predsjednici i njenoj delegaciji, poželjevši im da se osjećaju kao kod kuće”, saopšteno je iz Skupštine

Sa predsjednicom Narodne skupštine Azerbejdžana, u sklopu delegacije, došli su i poslanici tog parlamenta koji čine grupu prijateljstva parlamenata Azerbejdžana i Crne Gore.

Predsjednik Skupštine će sjutra upriličiti zvaničan prijem za predsjednicu Narodne skupštine Azerbejdžana i njenu delegaciju u Skupštini Crne Gore, kao i svečanu večeru u Vili „Gorica“.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.