Ne mora svaka prosidba biti ista: Mladić je svoju djevojku zaprosio uz pomoć GPS-a i kosilice

Da prosidbe ne moraju sve ličiti jedna na drugu pokazao je mladić iz Njemačke koji je svoju djevojku zaprosio uz pomoć GPS-a i kosilice ispisavši poruku u polju.

Bild prenosi da je mladi njemački poljoprivrednik Christian svoju dugogodišnju djevojku Janu odlučio zaprositi na unikatan način. Naime, par je u bio u vezi osam godina i zajedno imaju šestomjesečnu kćerku.

Christian je shvatio da je došlo vrijeme da nakon toliko godina zajedno svoju vezu krunišu brakom. Kako zajedno sa roditeljima i bratom vodi farmu htio je i da prosidba bude vezana za ono čime se bavi.

Tako se odlučio da to učini u polju. Koristeći GPS koordinate kosilicom je oblikovao slova i poruku: "Želiš li se udati za mene Jana?".
Komično je primijetio da je zbog uzbuđenja zaboravio zarez ispred imena "Jana" te se našalio: "Čini se da je to nije spriječilo da pristane".

Christian je otišao po svoju Janu te je odveo na brdo nasuprot polja i to traktorom, kako bi se mogla popeti i bolje vidjeti pitanje ispisano u polju. Jana je odmah pristala, a on ju je ponovo zaprosio klečeći na krovu traktora.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.