Tramp otkrio da li će priznati rezultate izbora
Donald Tramp

Tramp otkrio da li će priznati rezultate izbora

Donald Tramp se u četvrtak suočio s reakcijom nakon što je odbio da obeća da će prihvatiti rezultate predsjedničkih izbora 2024. ako izgubi, jer je ponovio svoje tvrdnje da je prevaren na izborima 2020. godine.

“Ako je sve iskreno, rado bih prihvatio rezultate”, rekao je republikanski bivši predsjednik za “Milwaukee Journal Sentinel” u srijedu. “Ako nije, morate se boriti za pravo zemlje.”

Tramp – koji se takmiči za povratak u Bijelu kuću, u onome što će gotovo sigurno biti repriza njegovog suočavanja s Džoom Bajdenom 2020. – dao je slične primjedbe uoči posljednja dva predsjednička izbora.

Rekao je za “Sentinel” da će “dati do znanja” ako misli da ima problema.

“Učinio bih medvjeđu uslugu zemlji kad bih rekao drugačije. Ali ne, očekujem poštene izbore i očekujemo da ćemo ostvariti možda vrlo veliku pobjedu”, kazao je.

Tramp je bio dvosmislen kada ga je “Time Magazine” nedavno upitao hoće li njegov poraz u novembru izazvati političko nasilje, a njegove su posljednje izjave izazvale surov odgovor iz Bajdenovog tabora.

“Zaključak: Tramp je opasnost za ustav i prijetnja našoj demokratiji”, rekao je potparol kampanje Džejms Singer u izjavi, prenosi “Digital Journ

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.