Tuttosport: Stevan u Juventusu
Stevan Jovetić

Rekao "da"

Tuttosport: Stevan u Juventusu

Stevan Jovetić je sve bliži Juventusu i već je dao saglasnost za prelazak u Torino, tvrdi italijanski Tuttosport.

Bepe Marota bio je u kontaktu sa Stevanom Jovetićem i njegovim agentom i naš napadač navodno je rekao prvo da u pregovorima sa torinskim timom. Time su počeli pregovori i sada je Juventus na potezu, a kako se vjeruje u igri je i Inter.

Bepe Marota je već danima na vezi sa Stevanovim agentom Falijem Ramadanijem. Juve ne bi imao ništa protiv ni da Stevan stigne na pozajmicu, ali to je teško očekivati s obzirom na to da su "građani" na dovođenje našeg napadača utrošili 30 miliona plus razne bonuse, pa bi mnogo realnije bilo da pristanu samo na kompletan transfer.

Ideja novog trenera Juventusa Masiilijana Alegrija je da pokuša igrati 4-3-1-2 formaciji, pri čemu bi Stevan bio taj igrač iza napadača. Marota je zbog toga izuzetno uporan u pregovorima, ali ovo je tek početak, međutim Juventus sada zna da ima šansu da dovede Jovetića i prava ponuda je sve što dijeli crno-bijele od velikog pojačanja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.