Nakon hapšenja u Kotoru, Kosmajac će  biti protjeran iz Crne Gore
Uhapšen u Kotoru

Glavni srpski narko bos

Nakon hapšenja u Kotoru, Kosmajac će biti protjeran iz Crne Gore

Dragoslav Kosmajac, kojeg je premijer Aleksandar Vučić označio kao glavnog narko bosa u Srbiji, nalazi se u Centru bezbjednosti Kotor, gde je na informativnom razgovoru kao bezbjednosno interesantna osoba.

Dragoslav Kosmajac, kojeg je premijer Aleksandar Vučić označio kao glavnog narko bosa u Srbiji, nalazi se u Centru bezbjednosti Kotor, gde je na informativnom razgovoru kao bezbjednosno interesantna osoba - prenose vijesti.me.

Kosmajac će najvjerovatnije biti protjeran iz Crne Gore, zbog brojnih priča i kontroverzi koje su se vezivale za njegovo ime, a koje su počele nakon što je od strane premijera Vučića označen kao glavni srpski narko bos.

Njegov sin Lazar je pušten iz zatvora u Spužu početkom jula, nakon što je uhapšen jer je pobjegao saobraćajnoj policiji. Kada je napustio zatvor, obećao je da će napustiti Crnu Goru.

Dragoslav Kosmajac se u Beloj knjizi MUP-a Srbije iz 2001. pominje kao jedan od najznačajnijih trgovaca opojnim drogama.

Mediji su objavli da su njegovo ime pominjali i svjedoci saradnici i optuženi u postupcima protiv Zemunskog klana, imenujući ga kao osobu od koje su pripadnici tog kriminalnog klana nabavljali drogu.

Navodno je povezan sa međunarodnim krijumčarima narkotika i u Južnoj Americi i ima uhodani kanal za krijumčarenje kokaina iz Turske, Bugarske i Makedonije, preko Crne Gore i Srbije, za zemlje zapadne Evrope.

Navodno je blizak i sa optuženim narkobosom iz Pljevalja, Darkom Šarićem. Uprkos podacima koje o njemu ima policija, nikada nije bio uhapšen, jer navodno, policija protiv njega nikad nije imala dovoljno dokaza.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.