Markez: Matije nije za Barsu
Rafael Markez

Nije pravo pojačanje

Markez: Matije nije za Barsu

Bivši fudbaler Barselone Rafael Markez nije ubijeđen da će posljednji igrač koga je katalonski klub doveo, Žeremi Matije, biti pravo pojačanje.

Meksički reprezentativac vjeruje da Matije nije kalibar za Barselonu i da je njegov bivši klub mogao bolje da utroši 20 miliona eura. Matije je stigao iz Valensije i trebalo bi da bude zamjena za Karlosa Pujola.

"Mislim da on nije profil igrača koji može da igra za Barselonu, naročito ne za novac koji je stigao. Nadam se da su dobro razmislili o svemu i da će dovesti još nekog na toj poziciji." - kazao je Markez koji je imao 240 nastupa u dresu Barselone.

Matije je karijeru počeo u Sošou a igrao je i za Tuluz do 2009. kada je stigao u Valensiju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.