Fejsbuk uveo novu opciju
Logo

Omogućava da sačuvate ono što vas interesuje

Fejsbuk uveo novu opciju "Save"

Fejsbuk je u ponedeljak napravio novu opciju koja omogućava korisnicima da sačuvaju ono što ih interesuje.
Nova funkcija, jednostavno nazvana „Save“, omogućava vam da pogledate omiljene postove, linkove, mesta ili muziku kada budete imali vremena.
 
Sačuvane stavke su lične što znači da ih vaši prijatelji neće vidjeti (osim ako ne podijelite sa njima).
 
Stavku možete da sačuvate u News Feed klikom na padajući meni u gornjem desnom uglu. Ukoliko korisnik traži određeno mjesto ili muzičku stranicu, nova opcija "Save"  će se samo pojaviti na toj stranici.
 
Korisnici zatim mogu ponovo da posjete svoje sačuvane stavke koristeći "More" karticu na mobilnom telefonu , ili klikom na "saved" link na lijevoj šini ekrana.

Nova funkcija donosi preko potreban element na Fejsu koji je napravio korake da postane „go to place“ za konzumiranje vijesti sa dodatkom aktuelnih tema.

Sačuvani artikli će biti obnovljeni, dodaće se na Fejsbuk podsjetnik na vašem „News Feed“ da provjerite veze i mjesta koje ste označili.

Opcija „Sačuvaj“ biće dostupna svim iOS i Android korisnicima, kao i veb korisnicima, tokom narednih nekoliko dana.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.