Eksplodirala cistjerna sa tečnim gasom, 66 povrijeđenih
Ilustracija

Turska

Eksplodirala cistjerna sa tečnim gasom, 66 povrijeđenih

Kamion-cistjerna koji je prevozio tečni naftni gas prevrnuo se i eksplodirao rano jutros na autoputu na jugoistoku Turske, pri čemu je povrijeđeno najmanje 66 ljudi, od kojih je 20-ak u teškom stanju, javile su agencije.

Snažna eksplozija koja je odjeknula nakon što se kamion prevrnuo, praćena ogromnim plamenom, zahvatila je dva putnička autobusa, kao i druga vozila koja su se u tom trenutku našla na putu u blizini grada Lidže, oko 150 kilometara sjevernog od Dijarbakira, prenio je AP pozivajući se na državnu tursku agenciju Anadoliju.

Privatna novinska agencija Dogan navodi da je vatrogascima trebalo dva sata da lokalizuju požar.

 

(Tanjug)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.