Liberali uputili  čestitku povodom  Dana opštine Šavnik
Logo

Dan opštine Šavnik – 22. juli

Liberali uputili čestitku povodom Dana opštine Šavnik

Povodom Dana opštine Šavnik, predsjedniku opštine, predsjedniku Skupštine opštine, odbornicima i svim građanima Šavnika u svoje ime i u ime Odbora Glavnog grada – Podgorica Liberalne partije Crne Gore upućujem najiskrenije čestitke, saopštio je predsjednik Odbora Glavnog grada Liberalne partije Crne Gore Jovan Rabrenović.

``Iako jedna od najmanjih opština, Šavnik je po svojim potencijalima i bogatstvu resursa daleko ispred znatno mnogoljudnijih gradova, te ga to čini posebnim, a za razvoj turizma i ekonomije vrlo primamljivim. Naša želja je da valorizacijom potencijala, učinite našu Crnu Goru dodatno primaljivom, a svojim Drobnjacima omogućite da žive udobnim i srećnim životima``, navodi se u čestitki.

``Slavna istorija Drobnjaka, obavezuje sve nas da zajednički radimo na poboljšanju života u Šavničkom kraju i da iz dana u dan i iz godine u godinu, stvaramo uslove za prosperitetan život svih Šavničana, a posebno mladih. Zaslužio je Šavnik da bude i više i bolje prepoznat na globalnom a ne samo regionalnom nivou, jer ima prirodne ljepote kakvim se malo sredina može podičiti. Želimo da Šavnik bude perjenica crnogorskog planinskog turizma i još jedan dragulj u kruni Crne Gore, koji će sijati sjajem neprolazne ljepote drobnjačkog kraja i ljudi. Dragi Šavničani srećan vam dan opštine``, ističe se u čestitki Rabrenovića.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.