HN: SNP ne podržava vanredne lokalne parlamentarne izbore
Herceg Novi

HN: SNP ne podržava vanredne lokalne parlamentarne izbore

Na zadnjem skupštinskom kolegijumu povodom pripreme održavanja nastavka vanredne sjednice Skupštine opštine Herceg Novi, novoformirani odbornički klub SNP Herceg Novi, ostao je na principijelnim stavovima kojim ne podržava skraćenje mandata Skupštine opštine, odnosno vanredne lokalne parlamentarne izbore.

"Odbacujemo sve političke pritiske onih političkih partija sa kojima smo do juče zajednički nastupali, posebno iznijete optužbe Pokreta za promjene koji nas pokušava označiti kao političkog generatora krize. Klubska takmičenja, sa nezaobilaznim osudama i uvredama, bez dijaloga i dogovora ne vode ničemu već ukazuju na svu nesposobnost i nespremnost njenih igrača", stoji se usaopštenju.

Kako se navodi, u prilog  principijelnim građanskim stavovim i ocjenama krizne situacije odborničkog kluba SNP Herceg Novi, ide zaključak postignut na Izvršnom odboru Glavnog odbora SNP-a Crne Gore da se formira radna grupa koja treba da razmotri sve mogućnosti izlaska iz krize i da predloži rješenje prihvatljivo za sve.

"Mi smo se za ovakav pristup zalagali i ranije, a danas ga nakon razgovora sa radnom grupom Izvršnog odbora i zvanično podržavamo. Smatramo da je kompromis jedino racionalno rješenje, i u tom smislu smo ponudili konkretne predloge za koje se nadamo da će biti sa pažnjom razmotreni i prihvaćeni" , saopštili su iz novoformiranog odborničkog kluba.

 

                                                                          

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.