O formiranju vlasti u Podgorici i Kolašinu pregovaraće šefovi DPS-a i SDP-a
Pregovore DPS-SDP o vlasti u Kolašinu i Podgorici nastavljaju šefovi partija

Sastanak pregovaračkih timova

O formiranju vlasti u Podgorici i Kolašinu pregovaraće šefovi DPS-a i SDP-a

Na sastanku pregovaračkih timova DPS-a i SDP-a koji je danas održan u Podgorici, kojim se predsjedavali potpredsjednik DPS-a Svetozar Marović i potpredsjednik SDP-a Rifat Rastoder, a u čijem radu su učestvovali Tarzan Milošević, Milutin Simović, Mevludin Nuhodžić, Borislav Banović i Mićo Orlandić, utvrđen je prijedlog sporazuma o nastavku i unapređivanju koalicione saradnje DPS-a i SDP-a, u Bijelom Polju, Pljevljima i Baru.

Pregovarački timovi su se usaglasili da ubrzaju aktivnosti opštinskih odbora DPS-a i SDP-a u cilju stvaranja pretpostavki za formiranje koalicione vlasti DPS-a i SDP-a u ovim opštinama, navodi se u zajedničkom saopštenju dvije partije.

Istovremeno, pregovarački timovi su se usaglasili da se razgovori o stvaranju uslova za moguće formiranje lokalne vlasti u opštini Kolašin i u Glavnom gradu nastave na nivou predsjednika dvije partije i šefova pregovaračkih timova. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.