Nekada je bila prava seks bomba, a danas...!
Seka Aleksić

Šta vi mislite

Nekada je bila prava seks bomba, a danas...!

Pjevačica Seka Aleksić danas izgleda super, ali ove fotke koje je podijelila sa svojim obožavaocima govore o periodu kada je bila prava bomba.

Naime, Seka se sunčala pored bazena i brčkala, a zetegnuta guza i ravne noge jesu ono što prvo upada u oči.

seka1

Foto: Facebook/ Svetlana Aleksic Piljikic

Mala retrospektiva za sve one koji se ne sjećaju ovog perioda, a da li je Aleksićeva odlučila da se vrati na staru kilažu, ili će ipak nastaviti da se bilduje, vidjeće se kroz par mjeseci, piše Telegraf.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.