Lijepoj muslimanki prerezali vrat jer se previše šminkala i dotjerivala?
Policija provalila stan i zatekla njeno tijelo obliveno krvlju

Rasvetljavanje ubistva u Frakfurtu

Lijepoj muslimanki prerezali vrat jer se previše šminkala i dotjerivala?

Hilda Luinović (29), rodom iz Sandžaka, brutalno je ubijena u svom stanu u frankfurtskom naselju Nid. Tijelo je nađeno nakon što su prijatelji pozvali policiju, prenosi "Blic".

Poznanici tvrde da je Hilda poslije razvoda započela vezu s jednim muslimanom, koji je veoma pobožan, i kome je smetalo što mu se djevojka previše šminka i dotjeruje ali i zbog njenog posla jer je ona bila šminkerka i kozmetičarka. Kako navode njemački mediji, Hilda je bila veoma lijepa žena. Istražitelji nisu otkrili nikakve detalje niti saopštili da li je neko uhapšen zbog ubistva.

Hildine komšije tvrde da se u njenom stanu često čula galama, da je jednom neki muškarac vikao ispred zgrade, i da je zbog toga dolazila i policija, ali zasad niko ne može da potvrdi da je ljubavni sukob i doveo do krvave tragedije. Komšije kažu da je Hilda uvijek izgledala veselo, ali da nekada danima nisu dizane roletne u njenom stanu, što je moglo da ukazuje na depresivnost.

U subotu poslije ponoći, policija je provalila u stan u Ulici Hajnriha Štalštrasea, u kome je Hilda živjela i zatekla njeno tijelo obliveno krvlju. Kako je kasnije utvrđeno obdukcijom, ona je ubijena udarcima u glavu i prerezan joj vrat.

U trosobnom stanu u prizemlju zgrade u kom je ubijena, živjela je sa trogodišnjom ćerkom, ali njemački mediji ne navode gdje je Hildina ćerka bila u momentu otkrivanja zločina. Okupljene komšije kažu da nisu primijetile ništa sumnjivo, i sami se pitaju ko je ubica.

Policija je, kako navode mediji, odmah pozvala Hitnu pomoć, ali su ljekari mogli samo da potvrde smrt mlade žene. Na početku uviđaja, policija čak nije isključivala ni mogućnost da se radi o samoubistvu, ali su kasnije, na obdukciji potvrđene prve sumnje da je Hilda ubijena, zbog čega je istragu preuzela kriminalistička policija. Kada je tačno Hilda ubijena još nije poznato.

Zasad je poznato da je Hilda ranije živjela s mužem. U međuvremenu su se razveli i ona se, prije nekoliko mjeseci, sa ćerkom preselila u stan u Nidu.

„Preseljenje je za njih trebalo da bude novi početak“, izjavio je jedan poznanik porodice.

(Blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.