Anri slavio protiv svog Arsenala
Anri slavio protiv svog Arsenala

Američka turneja

Anri slavio protiv svog Arsenala

Fudbaleri Arsenala poraženi su od Njujork Redbulsa minimalnim rezultatom (1:0), na utakmici u okviru američke turneje.

Pred nešto više od 25.000 gledalaca na Red Bul Areni, jedini gol na utakmici postigao je Bredli Rajt Filips u 33. minutu, još jedan momak koji ima veze sa Arsenalom (sin Jana Rajta).

Mlađi brat Šona Rajt-Filipsa odlično se snašao u petercu 'tobdžija' i poslije centaršuta Anrija i udarca glavom Sekagje, ubacio loptu u mrežu Ščensnog.

Duel dvije ekipe bila je prilika da legenda Arsenala Tjeri Anri igra protiv bivšeg kluba, a u prvom poluvremenu promašio je odličnu šansu.

Arsenal je imao najbolje prilike preko Vilšira, Zelalema i Kazorle, ali bez realizacije. Diabi je postigao gol, ali je poništen zbog ofsajda. (rtcg.me)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.