Đukanović čestitao Ramazanski Bajram
Milo Đukanović

Najveći islamski praznik

Đukanović čestitao Ramazanski Bajram

Predsjednik Vlade Milo Đukanović čestitao je Ramazanski Bajram poglavaru Islamske zajednice u Crnoj Gori reisu-l-ulemi Rifatu ef. Fejziću i svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti u Crnoj Gori.

„Poruke mira, razumijevanja i sloge koje afirmišu bajramski dani prilika su da sa ponosom istaknemo da su multikonfesionalni i multietnički sklad temelj crnogorskog društva i jedna od najznačajnijih civilizacijskih tekovina savremene Crne Gore. Njeni građani pripadnici islamske vjeroispovijesti imaju za to posebne zasluge“ – ističe se u čestitki predsjednika Vlade Mila Đukanovića.

Premijer navodi da su „te vrijednosti koje zajedno baštinimo garant stabilnosti i blisko bolje evropske buducnosti naše države, i boljeg života naših ljudi“.

„Želim da Vam praznični dani budu dodatna inspiracija za duhovno snaženje u Vašim istrajnim nastojanjima da upućujete vjernike, i sve ljude dobre volje, na univerzalnost religijskih vrijednosti, na dobro pripadnika Islamske zajednice i svih naših građana, na dobro naše Crne Gore“ – navodi se u čestitki predsjednika Vlade Mila Đukanovića upućenoj poglavaru Islamske zajednice u Crnoj Gori reisu Rifatu Fejziću povodom Ramazanskog bajrama.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.