Ovo bi moglo da vas natjera da obrišete profil na Fejsbuku! (VIDEO)
Zavisni ste od Fejsbuka?

Pogledajte

Ovo bi moglo da vas natjera da obrišete profil na Fejsbuku! (VIDEO)

Da li stalno mislite na Fejsbuk? Postajete nemirni ako ne možete da ga proverite? Koristite ga u mjeri koja negativno utiče na vaš posao ili učenje? Uhodite svoje bivše partnere?

Ako je vaš odgovor na ova pitanja potvrdan - zavisni ste od Fejsbuka vrijeme je da ga maknete iz svog života.

Mnoga istraživanja pokazuju da najpopularnija društvena mreža na svijetu u korisnicima stvara osjećaj usamljenosti, izolovanosti i nezadovoljstva.

Ako Fejsbuk i u vama budi slične osjećaje, pogledajte video BuzzFeeda u kojem se nalaze podaci koji će vas možda naterati da napokon obrišete svoj profil. 

(index.hr)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.