U rubu peškira ušivena droga
ZIKS

Zabrinuti u ZIKS-u

U rubu peškira ušivena droga

Pripadnici obezbjeđenja spuškog zatvora juče su prilikom posjete pritovreniku Dušanu Ivanoviću kod njegovog brata ponašli marihunu, koju je, kako se sumnja, pokušao da mu doturi, pošu Dnevne novine.

U namjeri da posjeti brata, P.I. se na zatvorskoj rampi pojavio nešto prije 11 časova.

Sa sobom je imao nekoliko stvari, među kojima i peškir koji je planirao da ostavi bratu na korišćenje.

Detaljnim pregledom peškira zatvorski službenici primijetili su da je u njegovim rubovima ušivena marihuana. Tako je P.I. umjesto u posjeti bratu, završio u policijskim prostorijama.

Iz uprave ZIKS-a je Dnevnim novinama potvrđeno da je kod P.I. pronađena "zelena supstanca za koju se sumnja da je marihuana”, o čemu je obaviještena Uprava policije.

Zbog sve učestalijih ovakvih pojava u upravi ZIKS-a kažu da su zabrinuti.

„Ovo je na žalost, postala česta pojava. Srodnici pokušavaju da prokrijumčare nedozvoljene materije i predmete osuđenim licima na razne načine. Time sebe i osuđenike ponovo dovode u zonu krivično pravne odgovornosti", rečeno je za iz uprave Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.