Prodala karte za svoj porođaj i zaradila 38.000 eura
Džosi Kaningem

London

Prodala karte za svoj porođaj i zaradila 38.000 eura

Britanska starleta Džosi Kaningem šokirala je javnost kada je objavila da će prodavati karte za svoj porođaj.

Da sve bude još luđe, sve četiri ulaznice su "planule" za samo 14 minuta, pri čemu je Džosi zaradila nevjerovatnih 38.000 eura!

Inače, na ovu ideju je starleta došla kada joj je propao dogovor o snimanju DVD izdanja o njenom porođaju koji je planiran za oktobar, pa je odlučila da pronađe način da zaradi pare. Očigledno je u tome uspjela, prenose nezavisne novine.

Inače, skuplje, VIP karte (koje omogućavaju i snimanje porođaja) koštale su 12.700 eura, dok su jeftinije (sa kojima možete samo da gledate, ali bez slikanja) prodavane po cijeni od 6.300 eura.

Tri ulaznice su kupili britanski novinari, a četvrtu je "pazario" obožavalac Kaningemove.

Da podsjetimo, Džosi je početkom aprila izazvala veliki skandal u Engleskoj kada je izjavila da će abortirati kako bi mogla da učestvuje u "Velikom Bratu"!

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.