Željko Vasić snimio spot za novi singl (VIDEO)
Željko Vasić

"Svrati na piće"

Željko Vasić snimio spot za novi singl (VIDEO)

Pjevač Željko Vasić snimio je spot za svoj novi singl "Svrati na piće" na jednom poznatom beogradskom splavu.
Osim brojnih manekenki koje mu prave društvo, glavna ženska uloga pripala je glumici Dragani Mićalović, sestri Slobode Mićalović, kojoj je ovo prva ulogu u spotu.

Pored nje tu je i poznati tviteraš Ničim Izazvan kao i kompozitor Filip Miletić. Muziku i tekst za ovu pjesmu radio je Cvija a aranžman potpisuje Željko Vasić.

Željko je na svom Tviteru otkrio da ima tremu pred izlazak spota ali njegovi prijatelji i fanovi su preplavili lajnu na ovoj društvenoj mreži komentarima i pohvalama. Ako je sudeći po tome, i ovog ljeta Vasić ima hit.

(Alo)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.