Oprez: Lažno se predstavljaju i prikupljaju novac za dječiji Dom “Mladost”
Dječiji dom "Mladost"

Prevara

Oprez: Lažno se predstavljaju i prikupljaju novac za dječiji Dom “Mladost”

Ministarstvo rada i socijalnog staranja obavijestilo je građane da ne kupuju knjige koje pojedinci prodaju u cilju prikupljanja novca za dječiji Dom “Mladost” u Bijeloj, jer se radi o prevari.

"Obavještavamo građane da su se u posljednjih nekoliko dana u Podgorici i primorskim gradovima pojavili pojedinci koji se lažno predstavljaju i prodaju knjige u cilju prikupljanja novca za dječiji Dom “Mladost” u Bijeloj”, saopšteno je iz Ministarstva, prenosi Portal CdM.

Ministarstvo rada i socijalnog staranja i dječiji Dom “Mladost” u Bijeloj ne organizuju ovu aktivnosti. 

“Saglasnost nije data nijednoj organizaciji da za račun Doma prodaje knjige i prikuplja novac, što znači da se radi o prevari”, dodaje se u saopštenju. 

Ovakvim ponašanjem, ističu u Ministarstvu, pojedinci zloupotrebljavaju djecu koja borave u Domu i instituciju. 

“Zato pozivamo građane da prijave Upravi policije ovakve slučajeve, kako bi se sankcionisali počinioci, u kojima se pojedinci lažno predstavljaju i uzimaju novac od građana za račun Doma “Mladost” i spriječe zloupotrebu”, zaključeno je u saopštenju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.