Zašto je dobro da u braku svaki dan imate seks?
ilustracija

Savjeti

Zašto je dobro da u braku svaki dan imate seks?

Internet je još uvek opsjednut objavom s Reddita u kojoj je suprug svojoj ženi nabrojao sve izgovore i prilike u kojima ga je odbila za seks. Nakon ovoga, sajt Huffington Post je obavio razgovor s nekoliko žena o tome kako se intimnost u braku menja, a jedna od njih imala je prilično zanimljivu priču.

Njeno ime je Megan Konli, a na svom blogu objavila je tekst po nazivom "Pet razloga zbog kojih treba da imate seks s mužem svaki dan". Priznala je da se u tekstu više radi o dnevnim intimnostima nego o seksu, ali i potvrdila da je ideju primijenila na svoj brak. 

"Svaki dan vežbam. Svaki dan idem na zumbu i ponižavam se pred drugim ženama jer sam odlučila da je moje telo toga vrijedno i da bih voljela da obučem kupaći u nekom trenutku pa zašto ne bih onda 15 minuta dnevno posvjetila svojoj vezi?”, kazala je i dodala da je njen suprug odmah prihvatio "izazov": 

"Bio je to izazov koji je moj suprug rado prihvatio pa smo odlučili da ćemo isprobati svakodnevni seks mjesec dana (ponekad se radilo o 15 minuta, a ponekad o nekoliko sati). I bilo je fantastično. I zato smo to i nastavili da radimo". 

Češći seks popravio je njihov odnos i fizički i emotivno. Konlijeva je dodala i da joj je, kad joj je otac u preminuo, posvećenost vezi pomogla da "vidi dušu svom partneru". 

Otvorenija komunikacija pomogla joj je da brže preboli tešku situaciju. "Kad sam videla seks kao nešto što jača moju vezu, postao mi je puno zanimljiviji", kazala je. (Index, B92)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.