Bijelo Polje: Bačena bomba u dvorište bivšeg sudije  Arifa Spahića
Ilustracija

Istraga u toku

Bijelo Polje: Bačena bomba u dvorište bivšeg sudije Arifa Spahića

Eksplozivna naprava bačena je sinoć u dvorište porodične kuće bivšeg sudije Arifa Spahića u naselju Livade, u Bijelom Polju, saznaje Portal RTCG. Tom prilikom niko nije povrijeđen.

Kako Portal RTCG nezvanično saznaje iz policije, najvjerovatnije je riječ o bombi.

Eksploziija iz dvorišta bivšeg sudije odjeknula je sinoć oko ponoći. Niko nije povrijeđen ni ugrožen. 

Istraga je u toku. 

Podsjećamo da ovo nije prvi napad na Spahića, budući da je u martu ove godine ispod njegovog automobila marke Golf 4, registarskih oznaka BP AZ 399, pronađena eksplozivna naprava.

Eksplozija podmetnute naprave prilikom koje je oštećen automobil dogodila se u trenutku vršenja uviđaja. Tada su se na licu mjesta u trenutku eksplozije osim ekipe za uviđaj nalazile i komšije Spahića među kojima je bilo i djece, kao i novinarske ekipe. Pukom srećom niko nije povrijeđen.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.