U Crnoj Gori za  deset dana nestale četiri osobe
U Bijelom Polju je nestao pedesetsedmogodišnji muškarac

Misteriozni nestanci

U Crnoj Gori za deset dana nestale četiri osobe

U Crnoj Gori za deset dana prijavljen je nestanak četiri osobe, saznaju Dnevne novine.Trojici mladića, starosti od 20 do 33 godine, izgubio se trag u Podgorici, dok je u Bijelom Polju prijavljen nestanak pedesetsedmogodišnjeg muškarca.

Zabrinutost njihovih porodica, ali i javnosti, zbog misterioznih nestanaka povećala se saznanjem da se u Hrvatskoj za nedjelju izgubio trag čak 17 osoba.

Priča o misterioznim nestancima dva crnogorska mladića nije završena. Naime, juče je u Podgorici prijavljeno da je nestao G.M. (31) sa Vrela Ribničkih, a u Bijelom Polju pedesetsedmogodišnji muškarac.

Sva četiri nestanka prijavljena su policiji koja danonoćno pokušava da riješi ove misterije.

Prvo je prijavljen nestanak dvadesetogodišnjeg Beranca Ratka Nišavića, studenta Prirodno-matematičkog fakulteta. Policiji je prijavljeno da je on nestao 26. novembra, a porodica je zamolila sve koji imaju bilo kakva saznanja o Ratku da jave na broj 067/316-435.

Nakon nekoliko dana, prijavljen je nestanak i Antona Dedivanovića (33) zvanog Toni. On je, kako je ispričala njegova porodica, u ponedjeljak 2. decembra, izašao iz kuće koja se nalazi u Staroj Varoši, nakon čega se i njemu izgubio svaki trag. Porodica Dedivanović pozvala je građane da ukoliko znaju nešto o Toniju jave najbližoj policijskoj stanici ili na broj 069/761-207.