Uznemirujući snimak nasilja: Slavni reper zvjerski tukao bivšu djevojku u hotelu

Uznemirujući snimak nasilja: Slavni reper zvjerski tukao bivšu djevojku u hotelu

Reper Paf Dedi (Šon Kombs) optužen je više puta prethodnih mjeseci za razne vidove zlostavljanja.

Jedna od njih bila je i njegova bivša djevojka Kesi koja ga je optužila za silovanje, nasilje, i primoravanje na odnose sa muškim prostitutkama. On je sve porekao, a Kesi je u neočekivanom slijedu događaja povukla tužbu.

Sada je CNN objavio uznemirujući snimak kamere za video nadzor, na kome se može vidjeti pjevačica koja užurbano bosa korača hodnikom (čini se kao da bježi), a onda je reper sustiže, baca na pod i šutira u predjelu stomaka.

Za to vrijeme on je ogrnut samo peškirom.

Advokat pjevačice oglasio se nakon objavljivanja ovog snimka:

„Mučni snimak je samo još jednom potvrdio uznemirujuće i predatorsko ponašanje gospodina Kombsa. Riječima se ne može izraziti hrabrost koju je gospođa Ventura pokazala kada je odlučila da izađe u javnost sa svojim iskustvom.“

Podsjetimo, par je bio u vezi od 2005, kada je Kesi još bila tinejdžerka, pa sve do 2018. godine. Pjevačica je repera tužila u novembru 2023. godine, tvrdeći da ju je silovao, zlostavljao i tjerao da ima odnose sa muškim prostitutkama, a potom to snimao.

„Unajmio je više njih i primoravao me na odnose. Naređivao mi je šta da im radim, a on je gledao i samozadovoljavao se. Morala sam da uzimam drogu tokom tih užasnih susreta da bih se isključila iz stvarnosti“, tvrdila je Kesi.

Samo dan nakon što je iznijela eksplozivne optužbe, ovaj par je iznio odvojene izjave u kojima su objavili da su postigli nagodbu i sve riješili.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.