Prvi poraz 'ajkula': Crna Gora nemoćna protiv Španije
Iilustracija

Prvi poraz 'ajkula': Crna Gora nemoćna protiv Španije

Crnogorski vaterpolisti poraženi su od Španije u Podgorici 10:6, u meču drugog kola Svjetskog kupa.

Izabranici Vladimira Gojkovića su tako doživjeli prvi poraz, nakon startne pobjede nad Gruzijom. Španija je upislala drugu pobjedu na turniru.

Crna Gora se držala u uvodnoj dionici, koju je izgubila 1:0, ali je u drugoj Španija dominirala i povela 5:0. Naša selekcija je tek u posljednjih 68 sekundi postigla prve golove i smanjila na 5:2

Crna Gora je zaprijetila, doduše, u trećem periodu i golom Dušana Banićevića smanjila na 8:5. Ipak, odbila je "furija" taj nalet lako i mirno privela meč kraju.

Averka je sa dva gola bio najefikasniji u našem timu, po jednom su pogodili Aljoša Mačić, Banićević, Marko Mršić i Đuro Radović.

Najefikasniji u španskoj selekciji bio je Rođer Taulj sa tri, dok je gol manje postigao Alehandro Bustos i Alberto Munariz.

Naredni meč naši vaterpolisti igraju u subotu , protiv Srbije u 17.30.

Izvor:RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.