Žene vole kada ih grizete

Žene vole kada ih grizete

Ljubavni ugrizi su poseban način za pokazivanje ljubavi. Više spadaju u bolne reakcije, ali pored toga, žene kažu da obožavaju kad ih njihovi muškarci grizu.

Naučnici su otkrili direktnu vezu između bola i seksualne želje i utvrdili da blagi bolovi poput ugriza povećavaju seksualnu želju i čine da se partneri osjećaju još ljepše i uzbuđenije.

Međutim, nisu sva mjesta na tijelu pogodna za ugriz. Mi smo htjeli da otkrijemo gdje žene najviše vole da budu ugrižene. Evo šta su pripadnice ljepšeg pola rekle:

5. Zadnjica

Vjerovali ili ne žene su rekle da im prija kada ih muškarci grizu za zadnjicu. One kažu da je to „prljava“ igra koja im se sviđa i koja im pomaže u predigri.

4. Butine

Ženske noge su vrlo osjetljive, a pripadnice ljepšeg pola su rekle da im prija kada se muškarci igraju sa njihovim nogama, pogotovo kada ih grickaju i štipaju za butine.

3. Stomak

Kao muškarci ćemo se složiti da je ženski stomak veoma seksi, a žene su takođe potvrdile da vole kada im muškarci diraju ovaj dio tijela. One su posebno istakle da su ugrizi na ovom dijelu tijela senzualni i uzbudljivi.

2. Rame

Ovo je dio tijela koji nije toliko seksualan, ali pruža visoko seksualno uzbuđenje kada se ugrize. Zbog toga žene vole da osjete muške zube na svojim ramenima.

1. Vrat

Vjerovatno ste očekivali da će vrat biti na prvom mjestu. Ovo je veoma osetljiv dio tijela i poljubci i ugrizi će učiniti da se vaša ljepša polovina osjeća voljeno i lijepo. Ako pogodite mjesto i jačinu ugriza, to će biti najbolja predigra.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.