Gojković: Ostaje veliki žal, ali smo pokazali da možemo da igramo protiv najboljih

Gojković: Ostaje veliki žal, ali smo pokazali da možemo da igramo protiv najboljih

Selektoru Vladimiru Gojkoviću teško je pala eliminacija u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva od Grčke, ali nije imao što da zamjeri svojim izabranicima.

“Ajkule” su se borile do posljednje sekunde, ali su “heleni” imali više sreće u završnici i slavili sa 10:9.

“Teško je nešto pametno reći. Velika borba i velika želja naše ekipe. Mogu slobodno da kažem da smo odigrali fantastičnu odbranu u posljednje dvije četvrtine. Vratili smo se nakon lošijeg početka”, rekao je Gojković.

Raduje ga činjenica da naš tim ponovo konkuriše na velikim takmičenjima.

“Nemam što kome da zamjerim. Igrači su ovdje pokazali da mogu da igraju sa najboljim reprezentacijama i da u utakmice ulaze potpuno ravnopravno. Ostaje veliki žal, pokušaćemo da se oporavimo i dobro odigramo utakmice za plasman”, istakao je Gojković.

Crna Gora će u razigravanju za plasman od petog do osmog mjesta najprije igrati sa poraženim iz meča Srbija-Italija.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.