Gojković: Prethodne četiri utakmice su nas potrošile, nismo mogli da pariramo Italiji
Foto: VPSCG/Krsto Vulović

Gojković: Prethodne četiri utakmice su nas potrošile, nismo mogli da pariramo Italiji

Vaterpolisti Crne Gore će igrati za sedmo mjesto na Svjetskom prvenstvu, nakon što su jutros izgubili od Italije 10:6.

“Ajkule” su tako ostali bez šansi da kroz ovo SP izbore plasman na naredno koje se održava 2024. u Dohi.

“Izgleda da su nas prethodne četiri utakmice potrošile. Da smo došli do polufinala, na adrenalin bi se izvukla veća energija, a ovako smo bili u fizičkom dijelu inferiorni uz kriterijum suđenja jer je pušten ogroman presing Italije po cijelom bazenu”, rekao je selektor Vladimir Gojković i dodao:

“I ovo treba da se analizira jednog dana i da vidimo kako Italija, koja je vicešampion svijeta, ušla u ovaj meč i da nam to bude primjer”, istakao je Gojković.

Posljednji meč na turniru je u subotu protiv poraženog iz duela Francuske i Sjedinjenih Američkih Država.

“Nadam se da ćemo se oporaviti za naredni meč, jer u timu imamo veliki broj igrača koji nikada nisu bili sedmi na svijetu”, zaključio je Gojković.

Izvor:Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.