SAD pokazuje zašto su favoriti na Mundobasketu: Na plus 48 pred duel sa našom reprezentacijom
Foto: FIBA

SAD pokazuje zašto su favoriti na Mundobasketu: Na plus 48 pred duel sa našom reprezentacijom

Košarkaši SAD-a očekivano su ubjedljivo slavili protiv Jordana sa 110:62 i sa maksimalne tri pobjede idu u drugu fazu, gdje ih već na startu čeka duel sa našom reprezentacijom.

Izabranici Stiv Kera od starta turnira podižu formu i došli su do svog najvećeg trijumfa i još jednom podvukli činjenicu da su uz Kanadu glavni favorit za zlatnu medalju.

Već na startu su se odlijepili na 20:4, a ni u jednom trenutku nisu dozvolili Jordancima da narave bilo kakvu mini seriju.

Entoni Edvards je na parketu proveo svega 19 minuta, ali mu je to bilo dovoljno za 22 poena, 8 skokova i 4 asistencije.

Pratili su ga Bobi Portis sa 13, Džeren Džekson Junoior sa 12 i Džejlen Branson sa 10.

Kod Jordana najbolji je bio Rondej Holis Džeferson, takođe američkog porijekla i NBA pedigrea koji je odigrao i treću utakmicu dobro i bio najbolji strijelac, ovog puta sa 20 poena, 7 skokova i 3 asistencije.

Crna Gora će ukrstiti koplja sa SAD u petak, 1. septembra sa početkom u 14:40 po našem vremenu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.