Bh. državljanin poginuo u nesreći kod Siska, preticanjem izazvao frontalni sudar

Bh. državljanin poginuo u nesreći kod Siska, preticanjem izazvao frontalni sudar

TRI OSOBE POVRIJEĐENE

Kako se navodi u policijskom izvještaju, povrijeđeno je još dvoje bh. državljana (47 i 21), kao i 27-godišnja vozačica iz Hrvatske.

Do nesreće je došlo u u mjestu Petrinjci u blizini Siska kada je 22-godišnji bh. državljanin, koji je upravljao automobilom slovenskih nacionalnih oznaka, prilikom preticanja ušao u suprotnu saobraćajnu traku, gdje je frontalno udario u drugi automobil.

Vozačica automobila iz suprotnog smjera nije uspjela izbjeći sudar, a od siline udarca oba vozila su odbačena u odvodni kanal pored puta.

Povrijeđene osobe su prevezene u sisačku Opću bolnicu. Dok su 21-godišnjaku i 27-godišnjoj vozačici dijagnosticirane lakše tjelesne povrede, 47-godišnjakje zadobio teže tjelesne povrede.

Policija je na mjestu nesreće obavila uviđaj i prikupila sve potrebne informacije koje će biti dostavljene nadležnom državnom tužilaštvu.

Izvor:KLIX.BA

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.