Mirotić je dobio pozive iz politike i crkve

Mirotić je dobio pozive iz politike i crkve

Nakon skoro tri mjeseca od kako je Nikola Mirotić stavio tačku da neće pojačati redove aktuelnog šampiona ABA lige ekipu Partizana, ne prestaju da se iznose razlozi o njegovoj iznenadnoj odluci.

Iako je Mirotić objavom na instagramu rekao da nije niko uticao na njegovu odluku, trener crno bijelih Željko Obradović je prilikom intervjua za Nedeljnik rekao da je Mirotić dobijao pozive iz politike i crkve

Mirotić je poslije svega potpisao za Olimpiju Milano.

“Ispričaću sve ono što ja znam o tome. Poslije nekoliko razgovora koje smo obavili sa Nikolom, što ja, što uprava kluba, on me je pozvao i rekao da sigurno dolazi u Partizan. Ostalo je bilo da se riješe papirološke stvari između njega i Barselone. Za sve to vrijeme smo nastavili da komuniciramo. Nikola je izuzetno vaspitan momak i svi ti razgovori su bili vrlo prijatni i sve je teklo kako treba, razgovarli smo o procesu sastavljanja tima – koje igrače želimo da dovedemo, kako planiramo da igramo, on se zanimao za svaki detalj”, rekao je Obradović.

“Poslije dvije nedjelje takvih razgovora, on me je pozvao i rekao da ipak ne može da dođe. Kada sam ga pitao zašto, rekao mi je da su u pitanju pritisci. Kazao sam mu da smo svi mi pod pritiskom, da je to dio posla. Vrijeđanje, očekivanja i prijetnje, ali da niko nije zaista trpio neke posljedice i da mislim da on može sa tim da se nosi. On mi je tada rekao da je dobio nekoliko poziva i da je prinuđen da odustane”, dodao je Obradović i poentirao:

“Reći ću vam tačno kako je on meni rekao. Nije izgovorio nijedno ime, ali mi je rekao da je dobio pozive “iz politike” i “iz crkve”. Toliko znam. On to može da potvrdi”, zaključio je Obradović.

Izvor:Antena M

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.