Mitrović: Utakmica za fudbalsku istoriju

Mitrović: Utakmica za fudbalsku istoriju

Najbolji strijelac Srbije Aleksandar Mitrović vjeruje da će ekipa biti spremna za sjutrašnji duel sa Crnom Gorom, iako se dosta potrošila u duelu protiv Mađarske u Budimpešti. Smatra da to ne bi trebalo da bude problem, jer su navikli na takav ritam utakmica u klubovima.

- Igramo svaka dva-tri dana u klubovima i to je normalno. Svi igrači bi prihvatili da igraju tako nego da igraju na sedam dana. Mi volimo utakmice i živimo za njih - rekao je Mitrović.

Srbija je dobila prethodna tri duela protiv Crne Gore, Mitrović je tresao mrežu u mečevima Lige nacija, dok ga je Dušan Vlahović odmijenio u kvalifikacionom duelu odigranom u martu, u Podgorici.

- Izlazili smo kao pobjednici iz mečeva sa njima, dao sam im dva-tri gola, prošli put je to bio Vlahović, a ovo je sada najvažniji meč. Mi smo spremni kao i za svaki drugi meč. Bili smo već u ovoj situaciji mnogo puta i to ponavljam stalno, treba da nastavimo u istom ritmu. Igramo pred našim navijačima za EP na kome nismo igrali 24 godine i to je privilegija za nas. Da nam je neko ponudio ovo pred početak kvalifikacija, mislim da bi svi ovdje prisutni to prihvatili - kazao je Mitrović. 

Očekuje Mitrović i podršku navijača.

- Kada obučeš dres reprezentacije imaš obavezu da izađeš na teren i tamo ostaviš srce, da daš sve od sebe za taj grb. Igrači cio život treniraju da igraju ovakve utakmice, utakmice koje se pamte. A duel sa Crnom Goroim je jedan od tih mečeva. Znamo šta nosi ovaj duel. I svi žele da igraju. Hoćemo podršku navijača i zajedno da napravimo rezultat koji nam mnogo znači - istakao je Mitrović. - Utakmica koju svi mi želimo da igramo. Utakmica za fudbalsku istoriju. Svaka priča staje, moramo da pričamo na terenu. Pozivam navijače da dođu na stadion i zajedno da napravimo jedan korak ka istoriji - dodao je Mitrović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.