Uhapšen huligan AEK-a koji se sumnjiči za ubistvo Kacurisa

Uhapšen huligan AEK-a koji se sumnjiči za ubistvo Kacurisa

Policija je uhapsila muškarca, navijača AEK-a, i nastavlja istragu o njegovoj mogućoj umiješanosti u ubistvo 29-godišnjeg Mihalisa Kacurisa, javljaju grčki mediji u četvrtak. Kacurisa su izbole nepoznate osobe tokom sukoba suparničkih grupa fudbalskih huligana, navodi portal ekathimerini.com.

Na snimku sigurnosnih kamera vidi se kako osumnjičeni trči uz Kacurisa i sudara se s njim dok ga jure huligani zagrebačkog Dinama i Panatinaikosa. Nakon toga je povrijeđen i hospitalizovan sa slomljenim rukama i nogama, a takođe je dao iskaz kao svjedok.

Policija namjerava ds dobije njegov uzorak DNK kako bi ga uporedila s uzorkom pronađenim na nožu s mjesta tuče koji takođe sadrži tragove Kacurisove krvi. Očekuje se da će osumnjičeni biti zadržan u istražnom zatvoru budući da se tereti i za učestvovanje u sukobima navijača AEK-a i PAOK-a na utakmici grčkog kupa u Volosu.

Nakon što je navijač AEK-a Mihalis Kacuris ubijen u neredima uoči kvalifikacione utakmice za Ligu šampiona, u Grčkoj su uhapšena 102 navijača zagrebačkog Dinama koji u zatvorima čekaju završetak istrage.

Izvor:AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.