Ove boje simbolišu luksuz i dokazuju da ste žena od stila

Ove boje simbolišu luksuz i dokazuju da ste žena od stila

Zima polako stiže, te je vrijeme da izvadimo garderobu za ovu sezonu i pripremimo je za nošenje. Slobodno eksperimentišite sa ovim bojama, a evo koje će se naći na tronu u narednom periodu.

Siva

Siva odavno nije bila toliko aktuelna i tražena, a gotovo da nema trendseterke koja ovu nijansu nije uvrstila među omiljene. U sivoj boji za zimu odaberite neki od “glavnih” odjevnih predmeta poput jakne ili kaputa. Nema ljepšeg izgleda od žene koja nosi sivi kaput koji u svakoj prilici izgleda luksuzno i otmeno.

Bordo boja

Kao i boja trule višnje je simbol raskoši i sa njom nema greške. Mnogo je bolja alternativa klasičnoj crvenoj boji koja tokom zime može da izgleda neukusno. Borda je “mirnija” boja, koja naglašava tačno ono što treba.

Krem

U zimskom periodu ovo je boja koja ne izlazi iz mode i teško se može skloniti sa trona. Neutralna krem nijansa je pravi izbor za modne dodatke poput kapa, šalova i rukavica, a neće biti zapostavljeni ni džemperi i rolke u krem boji.

Narandžasta

Vjerovatno ovu ljetnju boju niste očekivali na našoj listi. Često izbjegavana u zimskom periodu, narandžasta se tek sad izborila za svojih pet minuta. Izgleda tako sofisticirano i luksuzno.

Tamno zelena

Izbor svake modne influenserke pada na ovu boju. Zelena nikada nije izgledala ovako dobro i elegantno koliko ove sezone. Sigurno ćete biti u centru pažnje ako izaberete zeleni kaput, zelenu beretku ili pak tamno zelene čizme.

Izvor Antena M

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.