I Aleksandar Petrović kandidat za trenera Budućnosti?
Aleksandar Petrović sinoć na utakmici Budućnosti i Splita u Podgorici, Foto: Budućnost Voli/Filip Roganović

I Aleksandar Petrović kandidat za trenera Budućnosti?

Budućnost Voli je od četvrtka u potrazi za trenerom, a potencijalni kandidat da naslijedi Petra Mijovića na klupi crnogorskog šampiona je i legendarni Aleksandar Petrović, nezvanično saznaju "Vijesti".

Petrović je juče boravio u Podgorici, a gledao je utakmicu "plavih" sa Splitom u sedmom kolu Admiralbet ABA lige.

Petrović je posljednji angažman imao krajem prošle i početkom ove godine kada je bio privremeni selektor Hrvatske, dok je u aprilu napustio i poziciju sportskog direktora Košarkaškog saveza Hrvatske.

Petar Mijović je podnio ostavku na mjesto trenera Budućnosti nakon poraza od Arisa na domaćem terenu u Evrokupu, a ekipu je sinoć protiv Splita vodio Vladimir Todorović. Kao potencijalni nasljednici Mijovića prethodnih dana spominjali su se Igor Jovović, Dejan Radonjić i Jurica Golemac.

Budućnost je u ABA ligi zabilježila šest pobjeda i jedan poraz, dok je u Evrokupu na skoru 2-4, a u utorak (19.30) u sedmom kolu gostuje Ulmu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.