„Sokoli“ stigli u Budimpeštu

„Sokoli“ stigli u Budimpeštu

Izabranici Miodraga Radulovića treniraće danas od 17 sati na „Puškaš areni“ Fudbalska reprezentacija Crne Gore doputovala je u Budimpeštu, gdje je sjutra od 15 sati čeka poslednji meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv domaće selekcije Mađarske.

 „Sokoli“ su na ovaj meč otišli sa dosta optimizma, ali i samopouzdanja, posebno nakon poslednje utakmice u kojoj su protiv Litvanije pružili odličnu igru i ostvarili siguran trijumf (2:0).

Pred poslednjih 90 minuta ovog ciklusa, „crveni“ imaju šansu da se domognu smotre najboljih. Istina, ona je mala, jer uz pobjedu nad Mađarima (već se plasirali na EURO) potrebna im je i pobjeda Bugarske na gostovanju Srbiji u Leskovcu. Šta će biti od svega znaće se sjutra, ali je činjenica da se naša selekcija, izuzimajući baraž mečeve sa Češkom, prvi put nalazi u situaciji da poslednje kolo odlučuje o plasmamu.

Poslednji trening uoči sjutrašnje utakmice, izabranici Miodraga Radulovića odradoće danas od 17 sati na „Puškaš areni“.

Izvor:Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.