Madar djelimično izgubio vid nakon što je pogođen u glavu

Madar djelimično izgubio vid nakon što je pogođen u glavu

Izraelski košarkaš Jam Madar ima probleme sa vidom posle subotnjeg incidenta u kom je sa tribina bačen predmet koji ga je pogodio u glavu, saopštio je Fenerbahče.

Turski klub je izdao saopštenje povodom incidenta u kom su navijači Bešiktaša pogodili bivšeg igrača Partizana u oko, pretpostavlja se kovanicom.

 U prvom poluvremenu meča u dvorani „Sinan Erdem“ u subotu, jedan od mnogih predmeta bačenih sa tribina pogodio je našeg košarkaša Jama Madara u glavu. Naš igrač, koji je u ovom dijelu meča morao da ode u svlačionicu, nastavio je da igra drugo poluvrijeme poslije intervencije ljekara i njegove silne želje da se vrati na utakmicu. Poslije meča, naš košarkaš se žalio na djelimičan gubitak vida. Stanje Madara biće jasno poslije dodatnih pregleda. Madaru želimo da brzo ozdravi i nadamo se da će se što prije oporaviti - stoji u saopštenju Fenerbahčea.

U saopštenju nije jasno navedeno da li će Madar morati na dužu pauzu i da li će biti na raspolaganju treneru Dimitrisu Itudisu u srijedu i petak, kad Fenerbahče u Evroligi gostuje Baskoniji pa Barseloni.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.